„Pielea frumoasă este pielea sănătoasă”, spun toți esteticienii și specialiștii.
Produsele cosmetice din Coreea au ca scop nu numai să ascundă mici defecte în aspect, ci și să ofere un aspect sănătos pielii.

Produsele cosmetice din Coreea demonstrează o înaltă calitate, fiind bazate pe extracte naturale, care pe parcursul zilei oferă o protecție fiabilă împotriva factorilor adverși externi, și care ajută la restabilirea echilibrului natural, oferind elasticitate și prospețime pielii.

Esențele și serurile, cremele și balsamurile și alte produse cosmetice ale brandurilor coreene sunt bogate în oligoelemente, potrivite pentru diferite tipuri de piele. Nu conțin parabeni nocivi sau alți aditivi sintetici.

Îmbinarea reușită dintre extractele de plante și noile tehnologii din cosmetologie și dermatologie pe care le utilizează cu multă iscusință producătorii coreeni de produse cosmetice demonstrează rezultate extraordinare câștigând încrederea a milioane de persoane la nivel global.

În punctele noastre de vânzare găsiți produse care ajută la tratamentul acneei, produse de îngrijire și recuperare care vor ajuta să păstrați frumusețea naturală și să diminuați imperfecțiunile.

Extractele de plante, ierburile vindecătoare în combinație cu noile tehnologii din cosmetologie și dermatologie aduc rezultate extraordinare.

Importăm direct din Coreea și colaborăm cu branduri sigure, care au o reputație ireproșabilă și un renume mondial.

Toate produsele pe care le comercializăm dispun de certficate de conformitate și calitate și au fost testate și verificate de către noi înainte de a fi introduse în catalogul activ de produse.

Puteți fi siguri că fiecare produs procurat de la Jeju Beaty Bar este unul veritabil.

Vă așteptăm în punctele noastre de vânzare din Chișinău:

  • bulevardul Ștefan cel Mare 119
  • bulevardul Moscovei 1/3

detalii aici: Puncte de vânzare JEJU Beauty Bar

Vă așteptăm cu mare drag în punctele noastre de vânzare pentru a Vă oferi îndrumarea necesară în procesul de alegere a produsul potrivit pentru Dstră.
Tot aici puteți și testa unele produse.

Click aici pentru adresele punctelor de vânzare JEJU Beauty Bar.

Deasemenea, oferim și consultații la telefon.
Ne puteți contacta la numărul 079333445

Certificatul cadou poate fi procurat în punctele de vânzare sau poate fi livrat la adresa indicată prin solicitare telefonică.

Sunt disponibile certificate cadou în valoare de 300, 500 sau 1000 lei. Valabilitatea certificatului este de trei luni din momentul procurării. Certificatul cadou este obligatoriu însoțit de bon fiscal, ștampilat și semnat. Contravaloarea certificatului nu poate fi schimbată în bani deplin sau parțial.

[]